Behangen glasvezel

Bent u op zoek naar geschikt behang voor uw nieuwbouwwoning, of kan uw bestaande woning wel een nieuwe behanglaag gebruiken? Glasvezelbehang is zeer geschikt om uw muren een strakke wandafwerking te geven. Het geeft namelijk de indruk dat de wanden gestuct zijn en is makkelijk over te schilderen met een kleur. Bovendien biedt het behangen met glasvezel verschillende voordelen, lees dus vooral verder!

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvezel? 

Glasvezelbehang wordt gemaakt van glasvezels. De vezels in het behang worden samengeperst en vormen zo een verstevigende laag voor de muur. Dit geeft een zeer glad effect en zorgt er bovendien voor dat er minder snel scheuren en andere beschadigingen ontstaan. Omdat de glasvezels op verschillende manieren kunnen worden samengesteld, kunt u kiezen uit meerdere soorten structuren en diktes. Voordelen van glasvezelbehang zijn onder andere dat het makkelijker aan te brengen is dan een stuclaag en dat u er minder geld aan kwijt bent.

Waarom uw woning laten behangen door Uwglasvezelbehanger.nl? 

Om uw wanden te laten behangen met glasvezelbehang, wilt u natuurlijk een behanger inschakelen die alles weet over wandafwerking. Uwglasvezelbehanger is werkzaam door heel Nederland en onze behangers beschikken over jarenlange ervaring. Daarnaast gebruiken we enkel hoogwaardige materialen om te zorgen dat elke wand er strak en egaal uit komt te zien. Het is goed om te weten dat u ook glasvezelbehang kunt aanbrengen wanneer u al een gestucte muur heeft, zo creëert u een extra stevige muur.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan! 

Om meer te weten over de kosten die bij glasvezel behangen horen, kunt u bij ons gratis een prijsindicatie aanvragen. Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw eigen woning. Heeft u een vraag over wandafwerking? Neem direct contact op!

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10