Glasvlies behangen

Wilt u graag mooie egale muren, maar bent u geen fan van stucwerk? Dat is geen probleem, u kunt namelijk ook kiezen voor glasvliesbehang! Dit zorgt voor de perfecte wandafwerking waardoor uw huis helemaal opknapt. Of u nou een nieuwbouwwoning bezit of uw woning wilt renoveren, glasvliesbehang is een goede optie als u wilt gaan voor naadloos afgewerkte wanden. Benieuwd naar glasvlies en de voordelen ervan? Lees dan vooral door en ontdek er alles over! 

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvlies? 

Glasvliesbehang is, in tegenstelling tot glasvezelbehang, volledig structuurloos. Dat betekent dat de wandafwerking helemaal egaal is en dat er geen enkel motief is te vinden. Een andere benaming voor glasvliesbehang is ook wel renovliesbehang. Hoewel ze zo goed als hetzelfde zijn, is er toch een klein verschil tussen de twee. Bij renovlies is er namelijk papier verwerkt in het behang, waardoor glasvliesbehang een stuk steviger is. Dit is dan ook de reden dat wij behangen met glasvlies in plaats van met renovlies. 

Waarom uw woning laten behangen door Uwglasvezelbehanger.nl? 

Uwglasvezelbehanger.nl zorgt ervoor dat de wanden van uw woning prachtig worden afgewerkt. Scheuren of barsten worden verleden tijd en zijn in geen enkele wand meer te bekennen. Bovendien maken we bij Uwglasvezelbehanger.nl gebruik van kwalitatief materiaal en beschikken we over professionele kennis, zodat u verzekerd bent van vakkundig resultaat. Tot slot krijgt u altijd garantie op onze wandafwerking. 

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan! 

Bent u ervan overtuigd dat u uw wanden wilt behangen met glasvlies? Of wilt u eerst graag meer weten over de kosten voordat u beslist? Wat de situatie ook is, in beide gevallen kunt u gemakkelijk een prijsindicatie aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De kosten van uw wandafwerking verschijnen direct in uw mailbox. Niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens vrijblijvend! Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10