Glasweefselbehang aanbrengen

Overweegt u om glasweefselbehang aan te brengen in uw woning? Twijfel niet langer, de behangers van Uwglasvezelbehanger.nl komen graag bij u langs om een prachtig glasweefselbehang in uw woning aan te brengen! Graag vertellen wij wat meer over dit type behang en wat u van ons kunt verwachten wanneer wij glasweefselbehang aanbrengen. Wilt u direct weten wat uw kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan! 

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasweefselbehang? 

Glasweefselbehang bestaat uit samengeperste fijne vezels. Dit zorgt voor een zeer sterk behang wat gemakkelijk op uw muren kan worden aangebracht. Een groot voordeel van dit type behang is dat het naadloos en scheuroverbruggend werkt. U zou naast glasweefselbehang ook kunnen kiezen voor glasvliesbehang. Het verschil tussen glasweefselbehang (ook wel glasvezelbehang) en glasvliesbehang is dat het eerste type behang een patroon bevat, terwijl glasvliesbehang volledig glad is. Hierdoor raden wij glasvliesbehang aan wanneer u op zoek bent naar een perfect alternatief voor stucwerk. 

Waarom glasweefselbehang aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl?

Bij Uwglasvezelbehanger.nl wordt uitsluitend gewerkt met glasweefselbehang van ProGold. Dit type behang bedraagt 200 gram. Omdat het hierbij gaat om een hoog aantal vezels zal dit zorgen voor een steviger behang en dus een hogere kwaliteit. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat uw wanden jaren meegaan.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan! 

Benieuwd naar de kosten voor het laten behangen van uw woning met glasweefselbehang? U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Nadat u onze handige prijsindicatie tool heeft ingevuld, zullen wij zo snel mogelijk een prijsofferte mailen. Mocht u verder nog vragen hebben over glasweefselbehang voor in uw woning, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar! Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom. 

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10