Vliesbehang aanbrengen

Bent u op zoek naar iemand die in uw nieuwbouw- of renovatie woning vliesbehang kan aanbrengen? Onze vakmensen bij Uwglasvezelbehanger.nl zijn uitermate geschikt om deze klus te klaren. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en komen vervolgens bij u langs om alles naar wens aan te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van het resultaat!

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is vliesbehang?

Glasvliesbehang is vergelijkbaar met glasvezelbehang, het wordt namelijk allebei gemaakt door het samenpersen van glasvezels. Het enige verschil zit in de structuur, want glasvliesbehang is volledig glad en heeft geen patroon. Daardoor is dit type behang uitermate geschikt als alternatief van stucwerk. Ook heeft glasvliesbehang vele voordelen kijkend naar de uitstraling en kwaliteit van uw leefomgeving. Zo is vliesbehang haarscheuroverbruggend, eenvoudig overschilderbaar, duurzaam, allergievrij, brandveilig en vrij van schadelijke stoffen. Ten slotte zal glasvliesbehang lang mooi blijven doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale impregneermiddelen wat het behang flexibel en sterk maakt. Lees hier meer over de voordelen van vliesbehang in uw woning!

Waarom vliesbehang laten aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl?

Uwglasvezelbehanger.nl heeft veel expertise en jarenlange ervaring op het gebied van wandafwerking. Wij zijn werkzaam door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Onze vakmensen gaan zorgvuldig en duurzaam te werk, zodat uw wanden niet na enkele jaren hun uitstraling verliezen. Dit doen wij door middel van materialen en producten van topmerken zoals onder andere Sigma Coatings. Wij communiceren snel en zijn flexibel in het plannen van onze werkzaamheden. Schroom niet om te vragen naar de kosten, want u kunt vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Ook kunt u rekenen op garantie op onze wandafwerking.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Wilt u nu weten wat het u gaat kosten om vliesbehang bij u thuis aan te brengen? Daarvoor hebben wij onze handige prijsindicatie tool! Nadat u alles heeft ingevuld, kunt u binnen 24 uur van ons een prijsofferte per mail verwachten. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie over het aanbrengen van vliesbehang? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord! Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10