Vliesbehang plakken

Wilt u de wanden in uw woning een nieuwe en frisse look geven? Dan is vliesbehang een mooie optie. Deze behangsoort valt bij veel mensen in de smaak, omdat het relatief gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Uwglasvezelbehanger.nl is specialist in wandafwerking en kan dus professioneel vliesbehang plakken in uw woning. Uiteraard laten we uw muren helemaal egaal en zonder luchtbellen achter! Lees verder over de mogelijkheden van vliesbehang plakken of neem direct contact op. 

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is vliesbehang? 

Vliesbehang, ook wel glasvliesbehang genoemd, is een behangsoort die gekenmerkt wordt door de egaalheid van het materiaal. De vezels in dit behang zijn strak samengeperst en kunnen daarmee zorgen voor extra stevigheid op de wand. Ook voorkomt glasvliesbehang scheuren in de muur en werkt het brandvertragend. Een vergelijkbaar type behang is glasvezelbehang, waarbij het verschil is dat er meestal sprake is van een patroon.

Waarom uw woning laten behangen door Uwglasvezelbehanger.nl?

Met Uwglasvezelbehanger.nl als uw behanger maakt u de juiste keuze, u krijgt bij ons namelijk een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. We kiezen onze materialen zorgvuldig uit, zodat u kunt rekenen op de meest hoogwaardige wandafwerking. Onze behangers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u tips geven over vliesbehang plakken. In heel Nederland kunt u gebruikmaken van onze diensten en een afspraak inplannen heeft u bij ons zo gedaan!

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Als u benieuwd bent naar de kosten die horen bij vliesbehang, glasvezelbehang of een van onze andere opties op het gebied van wandafwerking, dan raden wij onze prijsindicatie tool aan. Ook kunt u kosteloos een afspraak maken voor onze showroom, waar onze deskundige productadviseurs u alles kunnen vertellen over onze behangsoorten. Een bezoekje aan de showroom is daarnaast ideaal om de producten en het werk van onze behangers in Deventer in het echt te bekijken en al het advies te krijgen dat u wenst.

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10