Renovlies behang kopen

Op zoek naar een behang voor in uw woning? Wellicht is renovlies hét behang wat u zoekt! Op het gebied van wandafwerking is renovlies behang op het moment erg populair, met name vanwege de gladde structuur en strakke uitstraling. Graag vertellen we u meer over dit type behang.

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is renovlies behang? 

Renovlies behang wordt ook wel fleecebehang of renovatievlies genoemd. Deze behangsoort wordt gemaakt door het fijnpersen van fijne vezels, wat resulteert in een sterk behang. In zekere zin lijkt het op glasvezelbehang, alleen heeft renovlies behang geen structuur en wordt er in het behang papier verwerkt. Momenteel is dit type behang erg populair voor wandafwerking in nieuwbouwhuizen. Het grootste voordeel is de strakke uitstraling die dit type behang heeft, een goed alternatief voor stucwerk. Verder is renovlies behang brandveilig en is het erg geschikt om over te verven.

Waarom renovlies behang kopen bij Uwglasvezelbehanger.nl? 

Uwglasvezelbehanger.nl werkt alleen met hoogwaardige materialen voor het beste resultaat. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat uw muren zo lang mogelijk mooi blijven. Wij raden het aan om renovlies behang door professionals te laten zetten, zodat u er zo lang mogelijk van kan genieten. U kunt van Uwglasvezelbehanger.nl een snelle communicatie en flexibele planning verwachten. Ook zijn wij werkzaam door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met hun expertise op het gebied van renovlies behang! Mocht u vragen hebben, kunt u hiervoor gerust contact met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Zou u graag een idee willen wat de totale kosten zijn wanneer u renovlies behang aanschaft? U kunt dit gemakkelijk uitrekenen met behulp van onze handige prijsindicatie tool! Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u van ons per mail zo snel mogelijk een prijsofferte. Wilt u het werk van onze behangers in Deventer in het echt bekijken? Breng een bezoek aan de showroom

Bereken hier uw prijsindicatie

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10