Lees ervaringen van anderen

9.3
350 beoordelingen

Laat direct een beoordeling achter

  • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Top bedrijfVanaf het begin de communicatie met Kirsten, Mitchell en Cas als zeer prettig ervaren. Volledig ontzorgd door deze mensen en het werk op locatie was tot in de puntjes geregeld. Echte vakmannen voor zowel de wanden, plafonds als de vloer. Al met al een top bedrijf!!
Casper, Voorthuizen
zeer tevreden Wij hebben de gehele afwerking van ons nieuwbouwhuis door uwnieuwbouwwoning.nl laten doen.plafonds wanden vloer en trappen, zijn er erg blij mee.Mooie showroom en goed personeel!
Henk, Jansen
Grote klasseDonderdagmorgen stond de bus met 3 man uit Amsterdam bij mij in Maastricht voor de deur. Op vrijdagmiddag 17.00uur vertrokken ze na 270m2 vliesbehang te hebben aangebracht. Éen lange muur heeft een kleurtje gekregen de rest is wit. Foto staat inmiddels op facebook.
Tineke van den Akker, Maastricht
Snel en zeer goed werk!Zeer tevreden met het geleverde werk van uwnieuwbouwwoning.nl! De opdracht is aangenomen via Cas Hulsebos, altijd bereikbaar en netjes in zijn communicatie. Stukadoors 'Appie' en zijn team hebben het uitgevoerd en hebben zeer strak werk geleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!
Koen, Raalte
Gegarandeerd de beste stukadoorsOnlangs hebben wij ons plafond laten stucen via dit bedrijf en we zijn niet alleen tevreden met het resultaat, maar ook met de weg ernaar toe.Bij veel aannemers is het twijfelachtig welke kwaliteit je kunt verwachten. Bij dit bedrijf is dat niet het geval. Van tevoren is alles duidelijk en kun je een kijkje nemen in de showroom. Daarnaast zijn ze flexibel en denken ze met je mee. Daarnaast krijg je top-stukadoors die zich aan de afspraken houden en net dat stapje meer zetten. Tijdens het stucen zijn ze bereid rekening te houden met veranderingen, werken ze snel en goed.Je bent iets meer geld kwijt bij dit bedrijf, maar je hebt wel de zekerheid dat je geen prutsers op de stoep hebt staan.
Samantha, Amsterdam
Verliep soepel De stukadoors hebben de benedenverdieping van onze bestaande woning mooi afgewerkt. Communicatie over de afspraken verliep soepel met uwstukadoors.nl. De communicatie met de stukadoors zelf was lastig, want ze spraken geen nl/engels, alleen wat steenkolen duits. Maar aardige mannen, leverden goed werk af (voor zover we nu zien, de stuc is nog aan het drogen).
Jolien, Houten

Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

Merken die wij gebruiken
Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10