Glasvezelbehang patroon

Wanneer u kiest voor glasvezelbehang van Uwglasvezelbehanger.nl, dan kiest u voor kwaliteit. Glasvezelbehang is een behangsoort dat van zichzelf een patroon heeft. Wij bieden verschillende dessins aan, van een grove tot een fijne structuur. U bent hierbij verzekerd van een mooie wandafwerking. Wilt u graag uw muren laten behangen met glasvezelbehang? Lees hieronder dan meer over de voordelen en wat Uwglasvezelbehanger.nl voor u kan betekenen!

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is glasvezelbehang?

De behangsoort glasvezelbehang wordt gemaakt door het samenpersen van fijne glasvezels. Het is een veelgekozen behangsoort bij een renovatie of het realiseren van een nieuwbouwwoning. Het verschil met glasvliesbehang is dat er een structuur te vinden is bij glasvezelbehang, terwijl glasvliesbehang volledig glad is. Wij maken gebruik van 170 en 185 grams glasvezelbehang van hoge kwaliteit om zo tot het mooiste resultaat te komen. Glasvezelbehang met patroon van Uwglasvezelbehanger.nl is allergievrij en makkelijk schoon te maken. Daarnaast gaat het lang mee en draagt het bij aan de veiligheid van uw woning. Het glasvezelbehang is vrij van schadelijke stoffen en heeft een brandvertragende werking. Glasvezelbehang met patroon is een goed alternatief voor renovlies behang. Renovlies behang wordt naast vezels ook gemaakt van papier, wat het minder sterk maakt en de kans op scheurtjes vergroot. Het gebruik van glasvezelbehang zorgt ervoor dat u langer van de wanden in uw woning kunt genieten.

Waarom glasvezelbehang met patroon aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl?

Bij Uwglasvezelbehanger.nl staan we garant voor kwaliteit. Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken. Duurzaamheid van uw wanden vinden wij dan ook belangrijk. Onze deskundige medewerkers weten als geen ander hoe ze moeten behangen door hun jarenlange ervaring. Daarnaast krijgt u garantie op onze wandafwerking. Met alleen het beste nemen wij genoegen!

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Bent u nieuwsgierig geworden naar glasvezelbehang met patroon van Uwglasvezelbehanger.nl en wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Klik dan hier voor een vrijblijvende prijsindicatie. U ontvangt dan direct van ons een berekening van de verwachte kosten in uw mailbox.

Showroom afspraak

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10