Glasvliesbehang

Laat uw wanden afwerken met glasvliesbehang voor een strak resultaat dat niet te onderscheiden is van stucwerk. Wij behangen uw wanden gemiddeld binnen 3 dagen met A-kwaliteit glasvliesbehang van ProGold. Heeft u aanvullende wensen of een onzekere planning? Onze adviseur denkt met u mee. Bij ons kiest u voor flexibiliteit, duidelijkheid en goede bereikbaar.

De kracht van glasvliesbehang:

 • Haarscheuroverbruggend
 • Zelfde resultaat als stucwerk
 • Te sauzen in kleur naar wens

Wilt u jarenlang genot? Bereken uw investering online.

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Op deze pagina leest u alles over dit soort behang. Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van uw wanden met deze behangsoort? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten als de leeftijd van uw woning en of u naast het behangen van uw wanden ook nog interesse heeft in andere wandafwerking. Wilt u een indicatie van uw totale kosten? Vraag hieronder binnen 1 minuut uw prijsindicatie op maat aan! Hier nemen wij alle bovenstaande aspecten mee, waardoor u een nauwkeurigere prijsopgave krijgt dan u elders zal vinden.

 

Bereken uw prijsindicatie

De beste kwaliteit met ProGold Glasvliesbehang

Bij Uwglasvezelbehanger werken we enkel met materialen uit het topsegment van de markt en daarom gebruiken we ProGold. Dit is een A-merk van Sigma, dus u hoeft zich geen enkele zorgen te maken over de kwaliteit van uw wanden. Met ProGold heeft u jarenlang plezier van uw behang!

De kenmerken van ProGold behang

Het fijne van glasvliesbehang is dat het geen motief bevat en dus een mooi alternatief vormt voor glad stucwerk. Daarnaast is het goed om het gramsgewicht te weten. Een hoger gewicht betekent meer vezels en dus een hogere kwaliteit van het materiaal. Wij gebruiken uitsluitend 200 grams behang van ProGold, zodat u verzekerd bent van optimale kwaliteit.

Uw voordelen van glasvliesbehang

Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel de uitstraling als de kwaliteit van uw leefomgeving. Hieronder hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Daarom is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Voor een perfect glad resultaat is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig vliesbehang en afwerkingsproducten, zorgen wij dat uw wanden lang mooi en stootvast blijven.

Naast dat deze behangsoort de ondergrond volgt, is het mogelijk om er overheen te schilderen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van de verfsystemen van Sigma Coatings en SPS en helpen u graag bij het vinden van de juiste kleur en verfsoort voor uw woning.

Met vliesbehang worden uw muren behalve stevig ook duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is ons 200 grams glasvliesbehang allergievrij, doordat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

Ons behang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het behang een getest en gecertificeerd product en vrij van schadelijke stoffen.

Speciale impregneermiddelen maken het behang flexibel en sterk, waardoor uw wanden langer mooi blijven. Zo voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliezen.

Glasvliesbehang aanbrengen 

Overtuigd van de voordelen van glasvliesbehang? Deze behangsoort is een uitstekend alternatief voor stucwerk, de uitstraling is bijna niet te onderscheiden. Bij Uwglasvezelbehanger kunt u kwalitatief glasvliesbehang naadloos laten aanbrengen. Wilt u eerst zien hoe dat eruit ziet? Kom langs in onze showroom!

Let op: het is belangrijk dat de ondergrond behangklaar is. In de nieuwbouw wordt dit gedaan door de aannemer. Bij twijfel kunt u altijd terecht bij onze behangers. Aan de hand van een foto of video kunnen wij u helpen

 

Kosten Glasvliesbehang aanbrengen

Als het gaat om kosten is glasvliesbehang aanbrengen door Uwglasvezelbehanger een slimme keuze. Dankzij onze hoogstaande materialen kiest u namelijk altijd voor optimale prijs-kwaliteitverhouding. Weten wat het voor u kost om uw wanden te laten afwerken met ons glasvliesbehang? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Vraag daarom kosteloos een vrijblijvende prijsindicatie op maat aan!

Uwglasvezelbehanger, uw glasvliesbehanger

Glasvliesbehang is de juiste keuze wanneer u structuurloos behang zoekt met de uitstraling van stucwerk. Wilt u glasvliesbehang aanbrengen, dan krijgt u bij Uwglasvezelbehanger standaard de topkwaliteit van 200 grams glasvliesbehang. Voor scheuren hoeft u niet bang te zijn dankzij het hoge aantal samengeperste vezels. We helpen u door heel Nederland en u kunt rekenen op snelle communicatie en flexibele planning. Natuurlijk kunnen we ook voor u stucen, maar dan moet u rekening houden met extra risico vanwege de werking in huizen. Met glasvliesbehang van Uwglasvezelbehanger beleeft u nog lange tijd plezier aan uw wanden!

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Veelgestelde vragen over glasvliesbehang

  Heeft u vragen over wandafwerking met glasvliesbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact (chat, telefoon of e-mail) opnemen met een van onze adviseurs.

  (Glas)vliesbehang is een behangsoort dat, net zoals Glasvezelbehang, gemaakt wordt door het samenpersen van glasvezels. In tegenstelling tot glasvezelbehang heeft vliesbehang geen patroon. Dit maakt glasvliesbehang uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk.

  (Glas)vliesbehang werkt scheuroverbruggend. Dit betekent dat het kleine scheuren in de muur bedekt. Daarnaast is het slag- en schrobvast, brandvertragend en muurversterkend. 

  Andere redenen om voor vliesbehang te kiezen zijn het feit dat je het naadloos kunt aanbrengen en dat het structuurloos is. Vliesbehang wordt dan ook gezien als hét alternatief voor stucwerk.

  De kosten van glasvliesbehang lopen erg uiteen. Bij Uwglasvezelbehanger.nl maken we enkel gebruik van het beste materiaal. Benieuwd naar de kosten van uw wandafwerking? Vraag online vrijblijvend een prijsindicatie op!

  De naam van beide behangsoorten verklapt het eigenlijk al. Waar bij papierbehang enkel gebruik wordt gemaakt van papier, worden er in vliesbehang ook vezels verwerkt.

  Het gebruik van vezels maakt (glas)vliesbehang een stuk sterker dan papierbehang. Je hoeft dus minder bang te zijn voor scheuren. Ben je het behang zat? Dan verwijder je het eenvoudig weer van de muren.

  Het grootste verschil tussen glasvezelbehang en (glas)vliesbehang zit hem in de uitstraling en de structuur. Glasvezelbehang kenmerkt zich door het zichtbare patroon (het behang heeft dus een structuur), terwijl vliesbehang geen structuur heeft. Om die reden is (glas)vliesbehang een goed alternatief voor bijvoorbeeld Stucwerk.

  185 grams Glasvezelbehang - Uwglasvezelbehanger

  185 grams Glasvezelbehang - Uwglasvezelbehanger Glasvezelbehang

  Header - Glasvliesbehang - Uwglasvezelbehanger.nl

  Header - Glasvliesbehang - Uwglasvezelbehanger.nl (Glas)vliesbehang

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10