Scanbehang

Scanbehang is de verzamelnaam voor behang met en zonder structuur. Bij Uwglasvezelbehanger.nl brengen wij scanbehang aan van hoge kwaliteit binnen 3 dagen. Heeft u speciale wensen voor uw wandafwerking? Dan is dat bij Uwglasvezelbehanger.nl geen probleem. Onze adviseur denkt graag met u mee!

Voordelen van scanbehang bij Uwglasvezelbehanger.nl:

 • Gebruiken materialen van hoge kwaliteit
 • Werkzaam door heel Nederland
 • Snelle communicatie

Wilt u nu weten wat uw investering is? Vraag dan de prijsindicatie aan.

9.3
350 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Op deze pagina leest u alles over dit soort behang. Bent u benieuwd naar de kosten voor de afwerking van uw wanden? Deze zijn niet alleen afhankelijk van het aantal m2 dat u wilt laten behangen, maar ook van andere aspecten. Denk hierbij aan de leeftijd van uw woning en verdere wandafwerking. Vraag hieronder binnen 1 minuut uw prijsindicatie op maat aan! Hier nemen wij alle bovenstaande aspecten mee, waardoor u een nauwkeurigere prijsopgave krijgt dan u elders zal vinden.

 

Bereken uw prijsindicatie

De beste kwaliteit van ProGold Scanbehang

Zoals eerder vermeld bevat scanbehang alle soorten behang. Bij Uwglasvezelbehanger gebruiken we dan ook zowel 170/185 grams als 200 grams ProGold behang. Dit hoge gramsgewicht is belangrijk, want hoe hoger het gewicht, hoe meer vezels het behang bevat. Het hoge aantal vezels zorgt voor een stevige dikte en dus voor een hoogwaardige kwaliteit. Ons stevige ProGold behang werkt scheuroverbruggend en zorgt er daarnaast voor dat uw wanden brandveilig en stootvast zijn. Dankzij onze professionele afwerking bent u gegarandeerd van een strakke oplevering van scanbehang met een schitterende uitstraling.

De kenmerken van ProGold behang

We gebruiken twee soorten ProGold Scanbehang, namelijk glasvliesbehang en glasvezelbehang. Het verschil tussen deze twee types behang zit hem voornamelijk in de structuur. Glasvliesbehang is volledig egaal en voorziet uw woning van prachtige, strakke en gladde wanden. Kiest u voor glasvezelbehang, dan kiest u voor een dessin met een structuur.

Uw voordelen van Scanbehang

Welk type behang u ook kiest, bij Uwglasvezelbehanger krijgt u altijd hoge kwaliteit. Daarnaast biedt ons behang verschillende voordelen, we zetten ze graag voor u op een rijtje.

Met de scheuroverbruggende werking hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontstaan van kleine scheurtjes en barsten in uw wanden. Zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatiewoningen is scanbehang een waardevolle toevoeging. Het scanbehang heeft niet alleen een voorkomende werking, maar helpt ook bij het maskeren van eventuele bestaande oneffenheden.

Scanbehang is een duurzame en bovendien hygiënische keuze. Het behang is eenvoudig af te nemen met water of speciale reinigingsmiddelen, dankzij onze vakkundige afwerking. Organismen kunnen zich niet in de ondergrond nestelen en daardoor krijgt u geen last van allergieën, dat is natuurlijk wel zo prettig.

Behalve voor duurzaamheid en hygiëne kiest u met dit soort behang ook nog eens voor veiligheid. Ons behang is getest en vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast is het scanbehang brandvertragend en voorzien van een ISO-certificaat.

Het ProGold behang van Uwglasvezelbehanger geeft uw wanden een prachtige uitstraling. Een voordeel is dat u daar gegarandeerd nog jarenlang van kunt genieten. Wij behandelen ons behang namelijk met speciale imprigneer om uw wanden flexibel en sterk te maken.

Scanbehang aanbrengen

Uwglasvezelbehanger kan door heel Nederland scanbehang aanbrengen, zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Het is wel belangrijk dat uw wand behangklaar wordt opgeleverd. Twijfelt u over de ondergrond in uw woning? Neem contact op en we helpen u graag.

 

Kosten Scanbehang aanbrengen

Prijstechnisch is scanbehang aanbrengen bij Uwglasvezelbehanger de beste keuze. Hier krijgt u namelijk topkwaliteit, zonder te veel te betalen. Benieuwd wat het voor u kost om uw wanden te laten afwerken? Vraag kosteloos een vrijblijvende prijsindicatie op maat aan!

Uwglasvezelbehanger, uw Scanbehanger

Voor hoge kwaliteit scanbehang gecombineerd met vakmanschap hoeft u niet verder te zoeken. Uwglasvezelbehanger levert scanbehang uit het topsegment door heel Nederland en is flexibel in de planning en communicatie. Voordat u een keuze maakt, helpen onze deskundige adviseurs u graag bij eventuele twijfels en vragen. Maak een afspraak voor onze showroom of stel direct uw vraag via onze chatbox.

Inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Veelgestelde vragen over scanbehang

  Heeft u vragen over wandafwerking met scanbehang? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

  Scanbehang is een algemene benaming die voor zowel behang met structuur (glasvezelbehang) als zonder structuur (glasvliesbehang) wordt gebruikt.

  Scanbehang wordt veel aangebracht bij nieuwbouw, projectbouw en bedrijfspanden (kantoor, ziekenhuizen, scholen, etc.).

  Scanbehang is een behangsoort dat ontstaat door het samenpersen van fijne vezels. Dit type behang heeft twee varianten, namelijk: Met structuur (Glasvezelbehang) en zonder structuur (Glasvliesbehang).

  Scanbehang werkt scheuroverbruggend. Dit zorgt ervoor dat kleine scheurtjes die door de werking van uw huis ontstaan onzichtbaar blijven. Daarnaast is dit behangsoort slag- en schrobvast, brandvertragend en muurversterkend. Alle typen scanbehang kunnen naadloos worden aangebracht. Fijne bijkomstigheid is dat wandafwerking met scanbehang goedkoper is dan alternatieven zoals stucen.

  De kosten van scanbehang lopen erg uiteen. Bij Uwglasvezelbehanger.nl maken we enkel gebruik van het beste materiaal. Benieuwd naar de kosten van uw wandafwerking? Vraag online vrijblijvend een prijsindicatie op!

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies bij Uwglasvezelbehanger.nl

  Wij helpen u met de complete wandafwerking van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 12Image 11Image 8Image 9Image 10